Träningsupplägg 

Coachingmedlem
Ansvarig för ditt personliga träningsprogram är den  triathloncoach du valt. Programmet baseras på dina testresultat från testerna hos Aktivitus som tillsammans med din coach skapar programmet och distribuerar det via Trainingpeaks. Coachen kan sedan kontinuerligt se de pass du utför och återkopplar till dig antingen i samband med de vanliga klubbträningspassen eller genom uppföljning via e-post eller Skype.

Träningsmedlemsom träningsmedlem utan coaching får du ett generellt träningsprogram för periodisering mot Jönköping 70.3 samt Ironman Kalmar. 
Det generella träningsprogrammet och de gemensamma klubbträningarna ger dig en bra hjälp för att planera din egna träning. 


 

.

 


Träningar i Stockholm och Göteborg

Stockholm
Simning:    
torsdag   Eriksdalsbadet 20.45-22.00
Cykel:          söndag    Zwift 07.00-09.00

Löpning:     tisdag      Stockholm Stadion 18.45-20.00
Styrka:        tisdag       Stockholm Stadion 18.00-18.45

Göteborg 
Simning:     onsdag    Valhalla 06.30-08.00
Cykel:          söndag    Zwift 07.00-09.00           
Löpning:     måndag  Slottsskogsvallen 
18.30-19.30


 


 

 Träna med klubbkamrater övrig tid

I takt med att klubben växer genomförs fler och fler spontana träningspass. 

Vi uppmuntrar medlemmar som vill ha sällskap att bjuda in övriga medlemmar till pass via vår interna Facebookgrupp och att hänga med andra som lägger upp sina planerade pass. På det sättet får vi ökad gruppkänsla och ett långt löp- eller cykelpass känns mycket lättare och roligare att genomföra med några att prata med före, under och efter passet.