Partners 

 


Aktivitus

Bland testkliniker och coacher finns många mer eller mindre kunniga aktörer. Vi har lärt känna Aktivitus som ett genomseriöst företag, som grundar sin verksamhet på aktuell vetenskap och forskning. Att medarbetarna dessutom har lång och gedigen erfarenhet av olika konditionsidrotter gör förstås deras råd och rekommendationer ännu trovärdigare. Hos Aktivitus kan du genomföra olika typer av tester som hjälper dig att utvärdera och utforma din träning. Du kan också få hjälp med coachning och träningsprogram. I samarbetet med Race & Shine så kommer Johan Hasselmark, chef Aktivitus Stockholm, att fungera som headcoach för hårdsatsande Ironteam. Dessutom kommer deltagarna regelbundet att genomföra deras Triathlontester. Race & Shinemedlemmar har 15% rabatt på bokningar hos Aktivitus.

Här kan du läsa mer om AktivitusTrispot och trispot.se

Trispot är en hårdsatsande triathlonbutik som finns i Hammarby Sjöstad i Stockholm och inom kort också med en webbutik. Gänget bakom Trispot är genuint engagerade och passionerade för triathlon, swimrun och open water-simning. En av delägarna, Victor Hedin, är tidigare juniorlandslagsman i medeldistanslöpning och satsar nu hårt på en proffskarriär som triathlet. Victor kommer finnas med som inspiratör och föredöme på våra träningspass då och då.

Samarbetet med Trispot fungerar mycket bra och medlemmar får 15% rabatt på ett sortiment som redan från början är kundvänligt prissatt. Vad gäller cyklar kommer Trispot istället ta fram olika speciella erbjudanden.

Här kan du läsa mer om TrispotZone3

Vad gäller våtdräkter och simtillbehör handlar det mycket om tycke och smak. Engelska Zone3 har tagit fram våtdräkter av högsta kvalitet och deras Vanquish och Victory har fått massor av utmärkelser i olika triathlontidningar, men är fortfarande lite okända i Sverige. Vi har testat många olika dräkter och för oss fungerar Zone3:s dräkter fantastiskt. Att de dessutom är rimligt prissatt är ju ingen nackel. Mycket hastighet/krona helt enkelt.

Zone3:s sortiment är tillgängligt för Race & Shine genom Trispot. Dessutom kommer Zone3 att ta fram olika säsongsanpassade specialerbjudanden.

Här kan du läsa mer om Zone3


Trimtex

Det norska företaget som producerar högteknologiska träningskläder, är mest kända som leverantör av klubbkläder. Vi har tränat och tävlat i Trimtexkläder i flera år och är väldigt nöjda med kvalitet och passform. Trimtex nya "Pro Skinsuit" - se bilden till vänster - är både skön och snabb. När man nu dessutom storsatsar på triathlon genom att forska på aerodynamik och nya material blir vi extra nyfikna på resultatet.

I samarbete med Trimtex kommer vi under hösten och våren att öppna speciella webshoppar där du kan handla kläder med 15% rabatt.

Här kan du läsa mer om Trimtex