Partners 

 


Aktivitus

Bland testkliniker och coacher finns många mer eller mindre kunniga aktörer. Vi har lärt känna Aktivitus som ett genomseriöst företag, som grundar sin verksamhet på aktuell vetenskap och forskning. Att medarbetarna dessutom har lång och gedigen erfarenhet av olika konditionsidrotter gör förstås deras råd och rekommendationer ännu trovärdigare. Hos Aktivitus kan du genomföra olika typer av tester som hjälper dig att utvärdera och utforma din träning. Du kan också få hjälp med coachning och träningsprogram. I samarbetet med Race & Shine så kommer Johan Hasselmark, chef Aktivitus Stockholm, att fungera som headcoach för hårdsatsande Ironteam. Dessutom kommer deltagarna regelbundet att genomföra deras Triathlontester.

Här kan du läsa mer om AktivitusTrispot och trispot.se

Trispot är en hårdsatsande triathlonbutik som finns i Hammarby Sjöstad i Stockholm. Gänget bakom Trispot är genuint engagerade och passionerade för triathlon, swimrun och open water-simning.

Samarbetet med Trispot fungerar mycket bra och medlemmar har generösa rabatter på ett sortiment som redan från början är kundvänligt prissatt. 

Här kan du läsa mer om Trispot

Orca

Race & Shine samarbetar med Orca som i Sverige representeras av Venkanto med Peter Dörlich i spetsen. Samarbetet omfattar hela Orcas sortiment med allt ifrån våtdräkter och simtillbehör till tävlingskläder.