Partners 

 


Aktivitus

Bland testkliniker och coacher finns många mer eller mindre kunniga aktörer. Vi har lärt känna Aktivitus som ett genomseriöst företag, som grundar sin verksamhet på aktuell vetenskap och forskning. Att medarbetarna dessutom har lång och gedigen erfarenhet av olika konditionsidrotter gör förstås deras råd och rekommendationer ännu trovärdigare. Hos Aktivitus kan du genomföra olika typer av tester som hjälper dig att utvärdera och utforma din träning.  

Här kan du läsa mer om AktivitusWolff-Wear

Wolff-Wear Outdoor, Swimrun och Triathlon finns på Valhallavägen i Stockholm men säljer via sin sajt till stora delar av Norden och Europa.

Joachim, Inger och övriga medarbetare är genuint kunniga och serviceinriktade och kan på så sätt hjälpa oss i Race & Shine med råd, tips och bra priser.

På plats i Wolff-Wears butik har också Mattias Brandt sin cykelbutik där han säljer främst Orbea och Argon18-cyklar.

Här kan du handla och läsa mer om Wolff-Wea

Orca

Race & Shine samarbetar med Orca som i Sverige representeras av Venkanto med Peter Dörlich i spetsen. Samarbetet omfattar hela Orcas sortiment med allt ifrån våtdräkter och simtillbehör till tävlingskläder. Orca har en världsledande produktutvecklingsavdelning som lanserar nytt och uppdaterar kontinuerligt sina toppmodeller som Alpha, Predator, 3.8 och Sonar. 
Teamets tävlingskläder kommer från Orcas premiumlinje.